/ @ Motot.net

Tältä Motot.net näytti keväällä 2002

Motot.net täyttää 20. joulukuuta 10 vuotta. Sivusto on yksi vanhimmista kotimaisista yhteisösivustoista ja syntynyt kuumimman dot-com buumin aikoihin. IT-kupla puhkesi, mutta Motot.netin kasvu on jatkunut vuosi toisensa perään.

Sivuston keskeisin palvelu on alusta lähtien ollut keskustelufoorumi ja tärkeintä on ollut käyttäjien luoma sisältö. Silloin kun Motot.net perustettiin, oli sosiaalinen media vielä varsin tuntematon käsite eikä esimerkiksi Irc-galleriaa, Facebookia tai Wikipediaa oltu vielä perustettu.

Jatkuvaa kehitystä

Vuosien varrella on nähty lukuisia Motot.net versioita. Keskustelufoorumi, kuvagalleria ja ilmoituspalsta ovat kokeneet täydellisen uudistuksen useita kertoja ja ulkoasua on uudistettu useammin kuin mitä pystyy muistamaan. Aktiivinen parannusrytmi on jatkunut myös tänä vuonna, kun kuvagalleria rakennettiin puhtaalta pöydältä täysin uusiksi. Viime vuonna esiteltiin uudistunut osta/myy palvelu Mototalli ja vuonna 2008 otettiin käyttöön uusi ulkoasu ja keskustelufoorumi. Nyt uudistuksissa on päästy siihen pisteeseen että kaikki sivuston osiot ovat teknisesti varsin hyvässä kunnossa ja ehkä ensi vuonna riittää kun kaikkia osioita parannellaan pienemmin muutoksin… tai sitten keksitään jotain ihan uutta?

Kävijämäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja tänä vuonna rikottiin ensimmäistä kertaa mahtava 100 000 eri viikkokävijän raja – vieläpä useana viikkona peräkkän! Tästä suurkiitos kaikille teille sivuston käyttäjille!

Tänä vuonna Motot.net on tullut myös Facebookiin ja faneja on kerääntynyt lähes 5000. Tähän ei taida muut moottoripyöräalalla Suomessa yltää?

Aiheeseen liittyen

  1. Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta! 23.12.2010
  2. Uusi mobiilisivusto: m.motot.net 19.10.2011
  3. Motot.net muuttaa perjantaina 19.7. 15.7.2013
  4. Motot.netin huoltokatko on vihdoin ohi! 4.8.2015
  5. Mopokortti 15 vuotta 9.7.2015